Hjem Om organisasjonene Amnesty International

Du kan være med å kjempe for rettferdighet – også i fremtiden

Menneskerettighetene gjelder for alle. Alltid. I mange land blir likevel regimekritikere kidnappet og drept. Mennesker blir diskriminert, torturert og fengslet uten lov og dom. Dødsstraff benyttes i stor utstrekning. 

Amnesty International jobber for frihet, respekt og rettferdighet. Vi kjemper for ytringsfrihet og mot diskriminering og overgrep. 

For at Amnesty skal være uavhengig av enhver makthaver og regjering, mottar vi ikke statsstøtte. Vårt arbeid avhenger fullt og helt av støtte fra enkeltmennesker som deg, fra hele verden, på tvers av politisk overbevisning og tro. Gaver er derfor helt avgjørende – store som små. Ettersom vi ikke vet hvilke utfordringer vi vil stå overfor i framtiden, vil en testamentarisk gave gjøre oss rustet til å møte kommende menneskerettighetskamper. 

Amnesty-lyset har for mange blitt et symbol på håp og framtidstro. Med en gave til Amnesty i ditt testament kan du bidra til at dine verdier føres videre, og at dette lyset aldri slukkes. 

Først når den siste samvittighetsfange er fri, når det siste torturkammeret er stengt og når FNs Verdenserklæring om menneskerettigheter er en realitet for alle verdens mennesker, vil arbeidet vårt være sluttført

Sidsel Stanmore Andersen

Jeg hjelper deg gjerne dersom du ønsker å gi en gave til Amnesty som en del av arven din. Det ville være en glede, både fordi jeg liker å snakke med mennesker, og fordi jeg tror rettferdighet og frihet fra undertrykkelse er det viktigste vi kan kjempe for. Bare slik kan verden bli et bedre og tryggere sted for de som kommer etter oss. Om du ønsker det kan jeg også formidle kontakt med dyktige advokater hos vår samarbeidspartner, advokatfirmaet Hjort. De kan bistå med utformingen av testament, så blir det slik du vil. 

Ring meg på telefon 934 23 632 eller send meg en e-post på sandersen@amnesty.no for en uforpliktende og hyggelig prat. 

Sidsel Andersen kontaktperson i Amnesty

Sidsel Stanmore Andersen

E-post

sandersen@amnesty.no

Telefon

934 23 632

Organisasjonsnummer

970 148 698

Nettsted

www.amnesty.no/testament

Send henvendelse til Amnesty International

Hvis du har spørsmål om Amnesty International eller ønsker å vite mer om testamentariske gaver, send oss en e-post til sandersen@amnesty.no eller fyll ut skjema nedenfor. Obligatoriske felt er markert med stjerne (*). Du kan også ringe oss på 934 23 632.

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.