Hjem Om organisasjonene Redd Barna

Om Redd Barna

Hver eneste dag møter vi barn som trenger hjelp. Det er barn som har vært utsatt for ufattelige lidelser i krig, konflikter og katastrofer. Det er barn som aldri har gått på skolen. Vi møter fattige barn som har gitt opp håpet om å få leve et godt og trygt liv. Vi vet at en god barndom betyr alt, og det er dette vi jobber for hver eneste dag. Ved å gi en testamentarisk gave, gir man andre barn muligheter til å få en god oppvekst, slik man kanskje selv har hatt og satt pris på i eget liv. 

Redd Barna arbeider for at alle barn i verden skal overleve, lære og være trygge. Vi arbeider med utdanning, helse, beskyttelse og nødhjelp i over 120 land. Gjennom internasjonale Redd Barna er vi verdens ledende uavhengige organisasjon for barn. 

Vi arbeider også for at barn i Norge skal få en trygg barndom – uansett hvem de er og hvor de bor. Vold og overgrep, nettvett og barnefattigdom er noen av områdene vi jobber med. Over hele landet har vi frivillige som engasjerer seg i dette arbeidet. 

Redd Barna er veldig takknemlig for hver eneste testamentarisk gave vi mottar, være seg stor eller liten. Med slike gaver klarer vi å gi tusenvis at barn en ny framtid hvert år. 

Vi i Redd Barna er ekstra takknemlige for gavene vi får gjennom arv. Det er ærefult å få videreføre noens siste vilje. Hos oss er din gave i trygge hender og vi skal bruke den forsvarlig slik at så mange barn som mulig kan få en trygg og god barndom, og en bedre fremtid.

Wegard Kalmo

Du må gjerne ta kontakt med meg om du lurer på noe i forbindelse med ditt testament. 
Ring meg på 91 60 90 67 eller send mail: Wegard.Kalmo@reddbarna.no

Profilbilde av Wegard Kalmo

Wegard Kalmo

E-post

Wegard.kalmo@reddbarna.no

Telefon

916 09 067

Organisasjonsnummer

941 296 459

Nettsted

www.reddbarna.no/stoett-oss/testamentarisk-gave

Send henvendelse til Redd Barna

Hvis du har spørsmål om Redd Barna eller ønsker å vite mer om testamentariske gaver, send oss en e-post til Wegard.kalmo@reddbarna.no eller fyll ut skjema nedenfor. Obligatoriske felt er markert med stjerne (*). Du kan også ringe oss på 916 09 067.

Navn(Påkrevd)