Hjem Om organisasjonene Kirkens Nødhjelp

Om Kirkens Nødhjelp

Kirkens Nødhjelp har hjulpet mennesker i nød og fattigdom siden 1947. Vi gir nødhjelp i katastrofer, jobber langsiktig for utvikling i lokalsamfunn og krever rettferdighet av mennesker med makt. Årlig sikrer vi over en million mennesker tilgang på rent vann som redder og forandrer liv. 

Med ditt testament er du med og sikrer fremtiden til dem du etterlater deg. I tillegg kan en del av din arv gi liv og håp til noen som bare ønsker seg en fremtid.  Vi er svært takknemlige for de betydningsfulle gaver vi får fra mennesker som testamenterer verdier til vårt arbeid. Uansett om gaven representerer en stor eller liten del av testamentet, betyr den en uendelig forskjell for hvert enkelt menneske. En testamentarisk gave kan redde liv eller gi et enkeltmenneske, en familie eller et helt lokalsamfunn nye muligheter, og den kan gi ringvirkninger for generasjoner. Din arv kan være en kilde til liv! 

På nettsiden vår finner du mer informasjon om arbeidet vårt og om testamentariske gaver. 

Hvorfor skrive testament?

Testamentet ditt kan skape klarhet og ro rundt fordelingen av arv, enten du har livsarvinger eller ikke, og uansett hvor store eller små verdier du etterlater deg. Du trenger ikke velge mellom dine nærmeste og din hjertesak i testamentet; selv en liten del av din arv kan skape store endringer i livene til mennesker som mangler det meste. 

Hvis du ønsker du å tilgodese Kirkens Nødhjelps arbeid i ditt testamente, hjelper vi deg kostnadsfritt med opprettelse av ditt testamente.  Hyggelig om du tar kontakt enten du har spørsmål om testamentariske gaver eller lurer på hvordan Kirkens Nødhjelp arbeider. Ring meg på 480 52 166 eller send en e-post til siv.holthe.krogh@nca.no

Vennlig hilsen Siv Holthe Krogh 

Siv Holthe Krogh

E-post

Siv.Holthe.Krogh@nca.no

Telefon

22 09 27 00 / 480 52 166

Organisasjonsnummer

951 434 353

Nettsted

www.kirkensnodhjelp.no/arv

Send henvendelse til Kirkens Nødhjelp

Hvis du har spørsmål om Kirkens Nødhjelp eller ønsker å vite mer om testamentariske gaver, send oss en e-post til Siv.Holthe.Krogh@nca.no eller fyll ut skjema nedenfor. Obligatoriske felt er markert med stjerne (*). Du kan også ringe oss på 480 52 166.

Navn(Påkrevd)