Hjem Om organisasjonene SOS-barnebyer

Om SOS-barnebyer

SOS-barnebyer er en internasjonal organisasjon med 70 års erfaring i å sikre barn den omsorgen de trenger for å vokse og utvikle seg til selvstendige voksne. Vår målgruppe er barn som har mistet eller lever med risiko for å miste omsorgen fra familien sin.

Ingen barn skal vokse opp alene. Derfor jobber SOS-barnebyer for at barn skal få muligheten til å vokse opp i en trygg og stabil familie – enten det er barnets biologiske familie eller en fosterfamilie i SOS-barnebyer. Vi vet at stabil og god omsorg er grunnleggende nødvendig for at barn skal vokse og utvikle seg normalt, fullføre skolegang og ha tilgang til helsetjenester. God omsorg går i arv, på samme måte som dårlig omsorg ofte overføres fra en generasjon til den neste. SOS-barnebyer jobber hver dag med å bryte den negative sirkelen av dårlig omsorg.

Målet er å sikre barns rettigheter og skape varig endring for barn og samfunn. SOS-barnebyer jobber i 134 land verden over inkludert Norge. 

Din siste gave kan være med å gjøre drømmen om en bedre fremtid til virkelighet for barna som trenger det mest. Det følger et stort ansvar med å forvalte en testamentarisk gave. Du kan være sikker på at din arv vil utgjøre en forskjell for barn som trenger det.

Rådfør deg gjerne med oss om du ønsker å skrive SOS-barnebyer inn i ditt testamente. 

Hvorfor skrive testament?

Med et testament kan du i større grad selv bestemme hvem som skal arve deg. Du kan også velge å tilgodese ideelle organisasjoner, som for eksempel SOS-barnebyer. Du kan altså gi noe videre til dine etterlatte og til din hjertesak. De fleste av dem som tilgodeser oss, velger å testamentere sin arv til SOS-barnebyers generelle arbeid ute i verden. På den måten kan vi bruke pengene der de gjør aller mest nytte på det tidspunktet arven blir utbetalt.

Tilgodeser du SOS-barnebyer i ditt testament, kan vi tilby rådgiving og gratis advokathjelp til opprettelse av testamentet. Vi sørger også for oppbevaring hos tingretten der du bor og betaler omkostningene for oppbevaringen. 

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg på telefon 908 73 335. 

Ragnhild Aarnes

E-post

ragnhild.aarnes@sos-barnebyer.no

Telefon

908 73 335

Organisasjonsnummer

947 571 958

Nettsted

www.sos-barnebyer.no

Send henvendelse til SOS Barnebyer

Hvis du har spørsmål om SOS Barnebyer eller ønsker å vite mer om testamentariske gaver, send oss en e-post til ragnhild.aarnes@sos-barnebyer.no eller fyll ut skjema nedenfor. Obligatoriske felt er markert med stjerne (*). Du kan også ringe oss på 908 73 335.

Navn(Påkrevd)