Kirkens Nodhjelp

Kirkens Nødhjelp har hjulpet mennesker i nød og fattigdom siden 1947. Vi gir nødhjelp i katastrofer, jobber langsiktig for utvikling i lokalsamfunn og krever rettferdighet av mennesker med makt. Årlig sikrer vi over en million mennesker tilgang på rent vann som redder og forandrer liv.

Med ditt testament er du med og sikrer fremtiden til dem du etterlater deg. I tillegg kan en del av din arv gi liv og håp til noen som bare ønsker seg en fremtid.  Vi er svært takknemlige for de betydningsfulle gaver vi får fra mennesker som testamenterer verdier til vårt arbeid. Uansett om gaven representerer en stor eller liten del av testamentet, betyr den en uendelig forskjell for hvert enkelt menneske. En testamentarisk gave kan redde liv eller gi et enkeltmenneske, en familie eller et helt lokalsamfunn nye muligheter, og den kan gi ringvirkninger for generasjoner. Din arv kan være en kilde til liv!

På nettsiden vår finner du mer informasjon om arbeidet vårt og om testamentariske gaver.

Nettsted: www.kirkensnodhjelp.no/arv

Organisasjonsnummer: 951 434 353

E-post: Siv.Holthe.Krogh@nca.no

Telefon:  22 09 27 00 / 480 52 166


Siv Holthe Krogh

Testamentet ditt kan skape klarhet og ro rundt fordelingen av arv, enten du har livsarvinger eller ikke, og uansett hvor store eller små verdier du etterlater deg. Du trenger ikke velge mellom dine nærmeste og din hjertesak i testamentet; selv en liten del av din arv kan skape store endringer i livene til mennesker som mangler det meste.

Hvis du ønsker du å tilgodese Kirkens Nødhjelps arbeid i ditt testamente, hjelper vi deg kostnadsfritt med opprettelse av ditt testamente.  Hyggelig om du tar kontakt enten du har spørsmål om testamentariske gaver eller lurer på hvordan Kirkens Nødhjelp arbeider. Ring meg på 480 52 166 eller send en e-post til siv.holthe.krogh@nca.no.

Vennlig hilsen Siv Holthe Krogh