Leger Uten Grenser er en nøytral, medisinsk nødhjelpsorganisasjon som redder liv i kriser, krig og katastrofer. Vi rykker ut der andre ikke kan. Vi tar aldri side i konflikter. Vi hjelper de som trenger det mest, kun basert på medisinske behov. Når medisinsk hjelp ikke er nok, varsler vi om overgrep og glemte kriser. Taushet er dødelig – færre dør når flere vet.

Testamentariske gaver til Leger Uten Grenser gjør det mulig for oss å gi medisinsk hjelp til dem som trenger det mest over hele verden.
Det finnes mange gode grunner til å skrive testament. Ønsker du å gi til flere enn de som er arvinger etter loven, er det å skrive testament den eneste måten å sikre din siste vilje på. Du får mulighet til å gi fremtidige gaver til mennesker som står deg nær- eller som du aldri har møtt.

Alle myndige personer kan skrive testament selv, men det det stilles gyldighetskrav, både når det gjelder form og innhold. Vi er så heldige å ha advokater som gir gratis, juridisk bistand til de som ønsker å inkludere Leger Uten Grenser i sitt testament. Advokatene gjør dette pro bono og vederlagsfritt som sin støtte til organisasjonen. Ta kontakt med oss hvis trenger mer informasjon.

Nettsted: www.legerutengrenser.no

Organisasjonsnummer: 977 097 495

E-post: testament@legerutengrenser.no

Telefon: 941 229 52

Ane_Nustad
Ane Nustad

Hvert år mottar Leger Uten Grenser små og store testamentariske gaver og den siste tiden har jeg opplevd en økende interesse rundt det å testamentere til oss. Jeg blir både glad og takknemlig når vi mottar en testamentarisk gave eller møter mennesker som ønsker å sette oss inn i testamentet sitt. Å sette opp et testament er et aktivt og personlig valg som kan gjøre en stor forskjell for pasientene våre. Samtidig er det uttrykk for stor tillit til vårt medisinske nødhjelparbeid. Vi jobber hver dag for å sikre at hjelpen når de som trenger det mest, og at gavene er i trygge hender.

Hvis du har spørsmål om Leger Uten Grenser eller ønsker å vite mer om testamentariske gaver, må du gjerne ta kontakt med meg på telefon 941 229 52, eller sende en epost til ane.nustad@legerutengrenser.no
Tusen takk for ditt engasjement.
Sammen redder vi liv.

Med vennlig hilsen Ane Nustad, testamentansvarlig i Leger Uten Grenser