Redd barna

Hver eneste dag møter vi barn som trenger hjelp. Det er barn som har vært utsatt for ufattelige lidelser i krig, konflikter og katastrofer. Det er barn som aldri har gått på skolen. Vi møter fattige barn som har gitt opp håpet om å få leve et godt og trygt liv. Vi vet at en god barndom betyr alt, og det er dette vi jobber for hver eneste dag. Ved å gi en testamentarisk gave, gir man andre barn muligheter til å få en god oppvekst, slik man kanskje selv har hatt og satt pris på i eget liv.

Redd Barna arbeider for at alle barn i verden skal overleve, lære og være trygge. Vi arbeider med utdanning, helse, beskyttelse og nødhjelp i over 120 land. Gjennom internasjonale Redd Barna er vi verdens ledende uavhengige organisasjon for barn.

Vi arbeider også for at barn i Norge skal få en trygg barndom – uansett hvem de er og hvor de bor. Vold og overgrep, nettvett og barnefattigdom er noen av områdene vi jobber med. Over hele landet har vi frivillige som engasjerer seg i dette arbeidet.

Redd Barna er veldig takknemlig for hver eneste testamentarisk gave vi mottar, være seg stor eller liten. Med slike gaver klarer vi å gi tusenvis at barn en ny framtid hvert år.

Nettsted: https://www.reddbarna.no/stoett-oss/testamentarisk-gave

Organisasjonsnummer: 941 296 459

E-post:wegard.kalmo@reddbarna.no

Telefon: 91 60 90 67

Bilde av Wegard Kalmo .
Wegard Kalmo

Vi i Redd Barna er ekstra takknemlige for gavene vi får gjennom arv. Det er ærefult å få videreføre noens siste vilje. Hos oss er din gave i trygge hender og vi skal bruke den forsvarlig slik at så mange barn som mulig kan få en trygg og god barndom, og en bedre fremtid.

Du må gjerne ta kontakt med meg om du lurer på noe i forbindelse med ditt testament.

Ring meg på 91 60 90 67 eller send mail: wegard.kalmo@reddbarna.no