Rode Kor

Røde Kors hjelper mennesker i hele verden, også i lokalmiljøene i Norge. Våre frivillige er til stede for barn og voksne som trenger støtte og hjelp. 

Røde Kors er verdens største humanitære bevegelse. Vi er nøytrale og har en unik tilgang og tillit i kriseområder.

• Vi avdekker og hindrer nød.

• Vi gir rask respons og hjelper når krisen oppstår.

• Vi bidrar til å styrke lokalsamfunnet.

Røde Kors er til stede i de fleste land, og arbeidet er basert på frivillig engasjement. Vi har lokalforeninger i hele Norge, og internasjonalt jobber Norges Røde Kors alltid gjennom nasjonale Røde Kors/Røde Halvmåne-søsterforeninger. Det betyr at vi kjenner lokale behov og kan hjelpe på en mest mulig effektiv måte.

Arbeidet omfatter alt fra å dele ut nødhjelp og gi helsehjelp i krig og katastrofer til å redde folk på påskefjellet, gi leksehjelp til barn eller besøke ensomme og eldre.

Vi ønsker å takke alle som tilgodeser sine hjertesaker gjennom en testamentarisk gave. Velger du å gi en gave til Røde Kors, kan du bestemme om den skal brukes i vårt generelle arbeid eller et av områdene du brenner for – internasjonalt, nasjonalt eller i ditt eget nærmiljø.

Nettsted: www.rodekors.no

Organisasjonsnummer: 864 139 442

E-post: siri.antonsen@redcross.no

Telefon: 916 21 942

Siri Antonsen

Tusen takk for at du vurderer å testamentere til Røde Kors. Testamentariske gaver bidrar til at vi kan hjelpe enda flere mennesker. Arven etter deg kan være den viktigste gaven noen får, og vi setter stor pris på at du tenker på Røde Kors.

Vi mottar testamentariske gaver med ydmykhet, og i respekt for testators vilje bruker vi alltid midlene slik det er beskrevet i testamentet.

Vi har laget en brosjyre som svarer på de fleste spørsmål rundt det å skrive et testament. Ønsker du å bestille brosjyren eller trenger bistand for å sette opp et testament? Vi tilbyr også gratis advokatbistand til de som ønsker å testamentere til Røde Kors.

Kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale på telefon 916 21 942 eller e-post: siri.antonsen@redcross.no